FIRA Evenementen

Terug naar home

Ontdek, leer en beleef met FIRA

Bij FIRA zijn we gek op evenementen. Wij organiseren daarom onder andere zelf een aantal FIRA Masterclasses. In onze ogen zijn deze Masterclasses de ideale kans om extra kennis te vergaren van professionals uit de sport. Wij besteden onze uiterste zorg aan het uitkiezen van deze professionals om een zo uniek en interessant mogelijk programma voor jullie neer te zetten. De doelstelling is om het voor de bezoeker zo betaalbaar mogelijk te houden en met ons eerste masterclass is dit uitstekend gelukt. Voor de hele avond werd een totaalbedrag van €19,95 gevraagd.

Naast onze interesse voor paarden proberen we onze evenementen zo compleet mogelijk FIRA-minded in te steken. Standhouders en demonstraties op gebied van beauty en power zijn dus niet abnormaal om op onze evenementen aan te treffen. Om het voor het hele gezin leuk te maken creëren we een beleving die voor het hele gezin leuk is. Vooraf lekker een hapje eten bij een restaurant. Tijdens de Masterclass zelf even genoeg gezien van de clinic? Geniet dan tussendoor van een hapje en drankje bij een van de foodtrucks of struin langs de leuke standjes.

FIRA DROOMWEEKEND
Naast de diverse Masterclasses gaat FIRA ook een DROOMWEEKEND organiseren. Dit in samenwerking met Droomparken. Wie wil dit niet? Lekker een weekend op pad met je vrienden en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat…

Het eerste PAARDEN DROOMWEEKEND staat inmiddels gepland. Hou onze social kanalen goed in de gaten!

Meer weten? Neem contact op met Liesbeth Hop, hoofd marketing. Mail: liesbeth@fira.tv – telefoonnummer: 0341 413202