FIRA Partners

Terug naar home

Wie kan delen kan vermenigvuldigen!

Samen ben je sterker en daar staan wij bij FIRA helemaal achter. Bij FIRA zijn er drie soorten partnerships (goud, zilver en brons) met deze partners werken wij intensief samenwerken. Het doel is met de juiste partners een zo hoog mogelijk resultaat te behalen. Inmiddels hebben wij veel toonaangevende merken als partner. De doelstelling is om partners uit de top van het bedrijfsleven met FIRA in verbinding te stellen.

Visie
Op een leuke en effectieve manier zaken doen. Met deze visie benadrukken we onze ongedwongen manier van zaken doen. We vinden het belangrijk dat we plezier met elkaar hebben, waarbij we onze doelen niet uit het oog verliezen. We werken met ondernemende mensen die het leuk vinden elkaar te helpen.

Missie
Wij willen onze partners iets bieden wat ze nergens anders kunnen krijgen. Wij combineren onze media (print, radio, TV en online) met elkaar zodat er een cross mediale beleving ontstaat. Daarnaast koppelen we onze partners onderling aan elkaar.

Meer weten? Neem contact op met Robert de Vries, commercieel directeur. Mail: robert@fira.tv – telefoonnummer: 0341 413202

Onze partners