FIRA Promotie

Terug naar home

FIRA Evenementen

Bij FIRA zijn we gek op evenementen. Wij organiseren daarom onder andere zelf een aantal FIRA Masterclasses. In onze ogen zijn deze Masterclasses de ideale kans om extra kennis te vergaren van professionals uit de sport. Wij besteden onze uiterste zorg aan het uitkiezen van deze professionals om een zo uniek en interessant mogelijk programma voor jullie neer te zetten. De doelstelling is om het voor de bezoeker zo betaalbaar mogelijk te houden en met ons eerste masterclass is dit uitstekend gelukt. Voor de hele avond werd een totaalbedrag van €19,95 gevraagd.

Naast onze interesse voor paarden proberen we onze evenementen zo compleet mogelijk FIRA-minded in te steken. Standhouders en demonstraties op gebied van beauty en power zijn dus niet abnormaal om op onze evenementen aan te treffen. Om het voor het hele gezin leuk te maken creëren we een beleving die voor het hele gezin leuk is. Vooraf lekker een hapje eten bij een restaurant. Tijdens de Masterclass zelf even genoeg gezien van de clinic? Geniet dan tussendoor van een hapje en drankje bij een van de foodtrucks of struin langs de leuke standjes.

Naast de diverse Masterclasses gaat FIRA ook een DROOMWEEKEND organiseren. Dit in samenwerking met Droomparken. Wie wil dit niet? Lekker een weekend op pad met je vrienden en van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat…

Het eerste PAARDEN DROOMWEEKEND staat inmiddels gepland. Hou onze social kanalen goed in de gaten!

Meer weten? Neem contact op met marketing@fira.tv.

Sponsoring

Organiseer jij een groot evenement? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden van sponsoring. Naast het maken van promotie via ons tv-kanaal, krant en magazine is het ook mogelijk om de FIRA promotruck naar jullie evenement te sturen. Meer informatie? Stuur dan een mail naar marketing@fira.tv

Naast het sponsoren van evenementen hebben we ook een aantal ambitieuze sponsoramazones, die wij ondersteunen waar we kunnen o.a. met kleding van FIRA en andere FIRA artikelen. We zijn enorm blij met deze FIRA-liefhebbers die dat ook graag voor ons uitdragen.

Wil jij ook sponsoramazone worden, stuur dan een motivatiebrief naar marketing@fira.tv.

Promotruck

Met de FIRA promotruck toeren we door het hele land en zullen we aanwezig zijn op natuurlijke onze eigen events, maar daarnaast ook bij verschillende andere leuke evenementen. Met het bijbehorende podium is de truck bij uitstek geschikt voor grote events, wedstrijden en kampioenschappen. Op het grote scherm kan je adverteerders naar voren laten komen en zenden wij live FIRA TV uit vanaf jullie evenement. Tevens nemen wij ons promo team mee en deze jongens en meiden delen gratis ‘give a ways’ uit.

Het voordeel van onze promotruck is dat deze mobieler is dan vaste statische billboards. De truck kan makkelijk verplaatst worden. De promotruck verzekerd de adverteerder ervan dat hun boodschap nieuw en effectief blijft gedurende de campagne. De full colour uitingen trekken de aandacht van de bezoeker.

Meer weten? Neem contact op met marketing@fira.tv.