Team FIRA

Terug naar home

Bedrijfskleding inclusief gratis promotie
Steeds vaker krijgen wij aanvragen om kleding te verzorgen voor evenementen of stallen. Denk dan bijvoorbeeld aan kleding voor een evenement, bedrijf, rijvereniging, etc. Kies je eigen stijl, kleur en laat de kleding bedrukken met jouw logo of een andere tekst naar wens.

Uniek aan TEAM FIRA is dat wij uw bedrijf en/of event gratis exposure geven. Het bedrag wat jullie besteden aan kleding krijgt u in veelvoud terug in onze media. Wij hanteren hier factor 5 voor, kortom besteedt u totaal aan €1000,00 dan krijgt u €5000,00 mediawaarde in de FIRA communicatie hiervoor terug. Denk aan een advertorial in onze FIRA krant, promotievideo op ons TV kanaal of een Facebookpost. Waarom zou je eigenlijk kiezen voor bedrijfskleding?

Herkenbaarheid; Tenslotte zijn medewerkers de gezichten van de zaak en dragen je merk uit. Je wilt toch niet dat je minutenlang moet zoeken wie er medewerker is van het merk?

Bedrijfsidentiteit; bedrijfskleding versterkt de eenheid van een bedrijf. Het geeft medewerkers de uitstraling die zij nodig hebben om het bedrijf op een goede manier te presteren. De eerste indruk is toch vaak de juiste.

Veiligheid; Veiligheid en hygiëne zijn belangrijke redenen om bedrijfskleding aan te schaffen. We willen natuurlijk allemaal een veilige en prettige werksfeer.

Gelijkheid; bedrijfskleding schept gelijkheid onder het personeel. Iedereen ziet er hetzelfde uit en is een gelijkwaardige medewerker. Het teamgevoel zal hierdoor vergroten.

Wederzijdse groei; Door de invoering van bedrijfskleding zullen medewerkers meer betrokken raken met elkaar en bij het bedrijf als geheel. Dit versterkt het gevoel van ‘trots’ zijn op je bedrijf!

Meer weten? Neem contact op met onze binnendienst. Mail: info@fira.tv – telefoonnummer: 0341 413202